sunnuntai 4. elokuuta 2013

Iisalmen KV koiranäyttely 2013!

Elikkä kävimme Vekun kanssa 4.8.2013 Iisalmessa koiranäyttelyissä. (Odotukset eivät olleet korkealla, sillä edellisistä näyttelyistä kun ei ole irronnut muuta kuin EH ja H..Ja arvelinkin, että EH tulee tälläkin kerralla.)


Monen tunnin odottaminen paahtavassa helteessä tuntui pidemmältä ajalta kuin olikaan! Vekkukin mustan värinsä takia keräsi lämpöä .. Varjopaikkojakin oli niukasti, eikä tuulikaan paljoa tuullut.

4 kehässä koiria oli ainakin 40 ennen Vekkua, joten aina välillä joutui käymään tarkistamassa monesko oli menossa. Pitkän odottamisajan jälkeen oli vihdoinkin islanninlammaskoirien vuoro esiintyä. (Heitin sitä ennen Vekun kanssa pari kierrosta tyhjässä kehässä  :D )


Kun sitten pääsimme kehään, olin iloinen siitä, että Vekku juoksi viimeisenä, sillä jos olisi ollut ensimmäisenä olisi todennäköisesti vilkuillut taakseen ja onhan siitä tietenkin se etu, että voi itse pitää sopivan välin toiseen koiraan.


Kun sitten seisotukset, kolmio ja ympyrä oli tehty : tuli aivan yllättäen tulokseksi ERI!!! Pelkästään se oli yllättävä asia! Mutta kun kilpailu siitä vielä jatkui, sai Vekku lopputulokseksi vielä ROP, SERT ja CACIB:in!!


Tuomarina oli Birk Carsten, Tanska.  Arvostelut olivat englanniksi ja kun olimme viemässä niitä käännettäväksi, käännöskojussa ei ollukaan ketään, joten jouduimme itse kääntämään ne! :D Laitan arvostelut tänne jossain välissä :) 


Palkinnoista sai päättää ottaako 3x 5e lahjakortin musti & mirriin vai 3 pokaali,mutta otimme kuitenkin 2 lahjakorttia ja yhden pokaalin.


Tulokset siis: ERI 1, ROP, SERT ja CACIB!






Vekku palkintojen kanssa!

6 kommenttia:

  1. Hienoa Vekku! Onnittelut vielä tätäkin kautta! :) On se kyllä ROPinsa ansainnut!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut upeasti menneestä näyttelystä! :)

    VastaaPoista
  3. Uuden tilapäivityksen toivossa haastan sinut haasteella! :)
    http://elaintenehdoilla.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

    VastaaPoista
  4. heh :D mahtavaa! kai minäki sitte :)

    VastaaPoista