perjantai 5. huhtikuuta 2013

HauHau! Asuntola elämää

Olemme siis Vekun kanssa asuneet syksystä asti asuntolassa ja Vekku on ollut päivät huoneessani lemmikkiasuntolassa. Pojan mielestä tämmöiset lähdöt eivät vaan ole oikein ja mielenosoitukset ilmenevätkin haukkumisella! Onneksi ei kuitenkaan raavi ovia tai muutenkaan ole tuhonnut paikkoja poissa ollessani.

(Alussa oli melkoinen yllätys, että Vekku joutuisi olemaan päivät sisällä, koska on ollut aina ulkona häkissä muiden perheen koirien huollettavana..)

Onneksi tämä haukkuminen ei haittannut paljoa, sillä ovathan asuntolan asukkaat itsekkin koulussa silloin. Kaikkea kuitenkin tuli kokeiltua; raksujen piilotus, lihapaloja, piippaus pantaa, aktiivileluja ja kaikkea mahdollista!! - Mutta ei tehonnut.

Vähän ajan kuluttua toin huoneeseen radion. En alussa sillä kuunnellut musiikkia, kuin silloin kun olin itse paikalla. Noh, eräs ilta sitten menin kaverin luo ja jätin Vekun huoneeseen. Vaikka Vekku on iltaisin todella rauhallinen, EIKÄ SILLOIN HAUKU, korkeintaan vinkaisee muutemaan kertaan. Jätin radion auki ja lähdin. Vähän ajan kuluttua sanoin kaverille, että huoneeni on hiljainen (eikä tuo nyt ollutkaan mikään niin suuri ihme, sillä olihan myöhä ilta ja Vekku oli jo rauhoittunut yöpuulle), mutta päätin kuitenkin jättää seuraavana päivänä radion auki Vekulle! SE TOSIAAN TOIMI!! Niinkin yksinkertainen asia! Kai sitä ei tullut siinä tilanteessa ajateltua, kun radio huutaa melkein joka kerta, kun olemme Vekun kanssa molemmat huoneessa.

Haukkuminen tosiaan väheni, mutta vielä lyhyitä haukahduksia kuuluu käytävällä huoneestani. Asuntolassa asuneetkin ovat jo sanoneet ettei ole Vekun haukkumista kuulleetkaan paljoa! - Joka on tosi tosi mahtavaa!! (:

Vekku makailee asuntolassa



2 kommenttia:

  1. Kiva, että haukkuongelma tuli ratkaistua :)
    Ihana tausta tässä sun blogissa, tyksin kovasti! <3

    VastaaPoista