lauantai 7. tammikuuta 2012

Talvinen hiihtoretki järvelle

Loppiaisena,eli eilen kävimme Vekun kanssa 8 km hiihtoretken järvelle.
Vekku sai olla vapaana koko matkan ja kun itse taas olin suksilla liikkeellä.
Päästin Vekun hihnasta irti ja lähti juoksemaan salamana eteen päin.. Kyllä Vekku tykkäsi! Laukkasi ja tuli luokse heti kun kutsuin!! :D Nopea makupalan sieppaus ja matka jatkuin entistä nopeampaa vauhtia.Tällaisilla lenkeillä onkin aina jännityksessä tuleeko poika luokse vai ei..No onhan tässä kerennyt jo harjoitellakkin.

Määränpäähän päästyä huomasin, ettei järvelle vievää tietä ollut aurattu..Ei kun kahlaamaan! Pysähdyimme katsomaan järveä kun, päsimme loivan mäen ylös..Siinä sen nyt on! Ei kuitenkaan menty sen lähemmäksi vaan käännyttiin takaisin kotiin.

"Täältä mää tuun!"

Meno matkalla näkyi kinosten takaa valoa. Autohan se! Vekku lähti juoksemaan autoa vastaan, meni sen eteen ja vähän perääntyi. Yritin kutsua Vekun takaisin, mutta eihän herra siitä välittänyt..Kun auto oli mennyt ohi ja Vekku tietenkin perässä, kokeilin vielä kutsua Vekkua pois. Sieltähän se sitten tuli lopulta kutsusta! Ja jätti auton jatkamaan matkaansa. oho!! :o Ennen ei kutsu ole voittanut auton perässä kirmailua..Vekku oli kai niin väsynyt, ettei jaksanut lähteä sen perään.


Vähän kahlailua..

Poseeraus (:


Jokun aikaa matkaa meni, kun Vekku jäin katsomaan taakse, käännyin katsomaan mitä Vekku tuijotti niin terävästi. Se sama auto..Otin Vekun hihnaan ja loppu matkan oli hihnassa kiinni.

Kamera ei ollut matkassa, mutta kuvia laitan silti ;)

4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia :) Tuo on paha, että Vekku juoksee autojen perässä :( Toivottavasti ei koskaan tuu käymään mitään pahempaa... Tiedät varmaan, että isliksiä on jäänyt paljon auton alle :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! juu, niin se on että jää paljo auton alle tämän rodun edustajia :< vekkukin nyt päästetty sellaisessa paikassa missä ei kulje autoja..tuo autokin tuli ihan nurkan takaa kun ei pitäisi kulkea varsinkaan talvella sillä tiellä (naapuri,joka siitä ajoi) viime vuonna kun pidettiin irti pihassa niin karkasi melkein aina tielle D: meilläkin se tie menee siitä inhottavan lähellä..muttei onneksi ole kauhea liikenne,( tunnissa ehkä 1 auto?) että jos vekku pääsee vahingossa livahtaamaan ovesta ulos I:

      Poista
  2. En sano tätä pahalla, mutta tiedän tapauksen, jossa auton alle jäi islis juuri tuollaisella vähäliikenteisellä tiellä. Eihän siihen tarvita kuin yksi auto... :( Tuo on hyvä, että on joku paikka, jossa voi huoletta päästää Vekun irti :)
    Niin ja onnea hienosti menneestä mätsistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin :< ei ollakkaan sen takia pidetty enää pihassa irti, metsässä ja käyttämättömillä teillä saa laukata :-)
      juu, kiitos (:

      Poista